Wie is Corina?

Mijn naam is Corina Overgaauw. Ik ben al ruim 30 jaar getrouwd met een geweldige man. Ik geniet ervan als we met het gezin gezellig samenzijn. Hardlopen en zingen doe ik heel graag. Lekker eten met vrienden waarbij we graag om beurten voor elkaar koken mag ik zeker niet vergeten te noemen.

Vanuit het bankwezen, makelaardij en een financieel opleidingscentrum ben ik met een omweg door een heftige maar prachtige privé-ervaring in de uitvaartwereld terecht gekomen.

Ruim 13 jaar heb ik bij een grote, landelijke organisatie gewerkt. Daar heb ik heel erg veel geleerd en ik kijk er met grote dankbaarheid op terug. Wat me altijd erg boeide was het verwoorden van verhalen over iemands leven.

In die tijd is de wens gegroeid om mezelf toe te leggen op het schrijven van teksten en mooie persoonlijke afscheidsverhalen. Die wens is nog groter geworden toen ik bij een familiebedrijf hiervoor meer mogelijkheden had.

Bij iedere familie en bij elke uitvaart word ik altijd ergens door geraakt. Als het me niet meer kan raken kan ik ook mijn mooie werk niet meer goed uitoefenen.

Als een familie met een goed gevoel afscheid kan nemen van hun dierbare overledene ben ik pas tevreden.

In alle redelijkheid natuurlijk. Want hoe kun je nou zeggen dat je met een “goed gevoel” afscheid neemt… Het doet altijd pijn…

Ik geniet zo veel mogelijk van het leven. Je ziet immers vaak om je heen dat mensen dat tot later uitstellen,…maar soms komt er geen later. We laten ons allemaal meeslepen door de drukte van de maatschappij en dingen die “moeten”.